Promjena imena Kemig d.o.o.

14.12.2018. tvrtka Kemig d.o.o. promijenila je ime koje sada glasi Fagron Hrvatska d.o.o.

Kao što smo već pošle godine obavijestili, promijenila se vlasnička struktura Kemiga. Kemig je zahvaljujući svojoj jakoj poziciji na regionalnom tržištu i čvrsto implementiranim procedurama koje osiguravaju kvalitetu naših proizvoda postao interesantan najvećoj svjetskoj kompaniji koja posluje s farmaceutskim sirovinama – Fagron NV, te je tijekom ljeta 2017. godine Fagron NV postao 100%-tni vlasnik Kemiga.

Sukladno navedenome, 2018. godina bila je prijelazno razdoblje te je naša kompanija i dalje nosila naziv Kemig d.o.o., Member of the Fagron Group.

Fagron je farmaceutska kompanija koja posluje na većini globalnih tržišta s glavnom misijom optimizacije i inovacije personalizirane farmaceutske skrbi. Svoju budućnost gradi na poslovnom modelu iznimno široke ponude visokokvalitetnih farmaceutskih sirovina za ljekarnički i proizvođački segment te uz ponudu sirovih materijala, ambalaže i uređaja za izradu, također razvija i uvodi na tržište inovativne medicinske proizvode dokazanog kliničkog djelovanja koji osiguravaju sigurnu i učinkovitu primjenu kod pacijenata.

Kemig - i dalje s Vama pod nazivom Fagron Hrvatska.