Vijesti

Dugo iščekivani edukativni događaj, Pranarom AKADEMIJA- Tečaj stalnog usavršavanja za zdravstvene djelatnike na području kliničke aromaterapije i oleoterapije, održan je u Zagrebu i Splitu, gdje se okupio veliki broj zainteresiranih sudionika. Ovaj jedinstveni događaj potvrda je kako farmaceutski i medicinski stručnjaci žele nove informacije s područja komplementarne medicine i farmakoterapije, a Kemigu je bila iznimna čast okupiti respektabilne predavače i stručnjake, na čemu im se zahvaljujemo! Pozivamo zainteresirane zdravstvene stručnjake da nas kontaktiraju na 01 204 33 22, ukoliko žele biti prisutni na Pranarom AKADEMIJI i u ostalim gradovima diljem Hrvatske.

Više informacija

U prostorijama Hrvatskog farmaceutskog društva održano je predavanje na temu „Prirodni hipolipemici“ doc. dr. sc. Ane Mornar, mag. pharm. i Mirande Sertić, mag. pharm. sa Zavoda za analitiku i kontrolu lijekova Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ovo izvrsno predavanje podržao je i Kemig sa svojim asortimanom prirodnih hipolipemika, među kojima ističemo ulje lana.

Više informacija

U samom centru zagrebačke metropole održan je već tradicionalni Mini-simpozij u organizaciji Kemiga i tvrtke partnera Pharmameda iz Travnika. Mini-simpozij na temu "Uloga ljekarnika u prirodnom liječenju i izradi magistralnih pripravaka" okupila je više od 200 farmaceuta, te su se prisutnima obratili vodeći znanstvenici i stručnjaci s područja oleoterapije, farmakognozije i fitoaromaterapije te suvremenih ljekarničkih trendova, uz predstavljanje novih biljnih sirupa Hederin, Herbifit i Medifit.

Više informacija

Ovo nevjerojatno i rijetko ulje čuvano je stotinama godina kao tajna...Baobab je hladno tješteno ulje iz sjemena Baobab voća koje je bogato vitaminom A i C.

Više informacija