Maske i piling na bazi gline za njegu kože

Laboratoire Cattier ima preko 40 godina iskustva u radu sa glinom i razvio je prvu organsku liniju maski i pilinga na bazi gline.
Korištene su različite gline (zelene, ružičaste, žute, bijele) čija boja ovisi o sastavu minerala i njihova djelotvornost je pojačana dodatkom raznih eteričnih ulja i / ili hidrolatima kako bi se zadovoljile potrebe svih tipova kože!
Glina korištena u Cattierovim maskama i pilingu, potječe iz Francuske, suši se na suncu i selektira se dio najbogatiji s mineralnim tvarima i elementima u tragovima.
Glavne prednosti za korištenje Cattier maski za lice predstavlja jednostavna formula i pomno odabrani i savršeno dozirani aktivni sastojci za veću učinkovitost. Jedna od glavnih osobina gline je svojstvo adsorpcije toksina, pri čemu adsorbira štetne tvari, a u isto vrijeme organizmu daje vrijedne minerale.

Laboratoire Cattier razvio je maske za lice na bazi gline za sve tipove kože.
Cattier Maska za osjetljivu kožu s ružičastom glinom i aloe verom
Cattier-va maska sa rozom glinom predstavlja nježan tretman za osjetljivu kožu sklonu crvenilu. Obogaćena je shea maslacom koji štiti kožu i sprečava isušivanje, te metvicom koja djeluje stimulirajuće i kao antiseptik. Maska njeguje, hrani i detoksicira kožu. Zahvaljujući visokom sadržaju mikronutrijenata prisutnih u glini; maska osigurava sve potrebne oligoelemente potrebne za zdravo funkcioniranje kože.

Cattier Maska za suhu kožu sa žutom glinom i hammamelisom
Cattier-va maska sa žutom glinom predstavlja savršenu kombinaciju žute i bijele gline, koje nježno toniziraju suhu i nježnu kožu. Obogaćena biljnim uljem jojobe, koja hidratizira i štiti kožu, te metvicom koja stimulira i djeluje kao antiseptik. Eterično ulje geranija njeguje i hrani kožu. Zahvaljujući visokom sadržaju mikronutrijenata prisutnih u glini; maska osigurava sve potrebne oligoelemente potrebne za zdravo funkcioniranje kože.

Cattier Maska za masnu kožu sa zelenom glinom i mentom
Cattier-va maska sa glinom predstavlja savršenu kombinaciju zelene i bijele gline, koje čiste i remineraliziraju mješovitu i masnu kožu. Obogaćena biljnim uljem jojobe, koje hidratizira i štiti kožu, te metvicom koja stimulira, te djeluje kao antiseptik. Eterično ulje ružmarina njeguje, hrani, detoksicira i čisti kožu. Zahvaljujući visokom sadržaju mikronutrijenata prisutnih u glini; maska osigurava sve potrebne oligoelemente potrebne za zdravo funkcioniranje kože.

Cattier Piling za lice s bijelom glinom i aloe verom
Cattier-ov nježni piling pogodan je za sve tipove kože. Kožu ostavlja glatkom, nježnom i čistom. Obogaćen biljnim uljem jojobe, koje hidratizira i štiti kožu, te eteričnim uljem metvice koja osvježava, stimulira i djeluje antiseptički. Piling kožu čisti, detoksicira i pročišćuje epidermis. Hidrolat lavande čisti i njeguje kožu.