Kapsule crnog kima, oleoTHERAPY!

Kemigova 20-godišnja ekspertiza kao regionalnog lidera u biljnim uljima rezultirala je kreiranjem oleoTHERAPY linije prirodnih ulja koja je sada nadopunjena novim proizvodom, kapsulama crnog kima.

Crni kim (Nigella sativa) se od davnina smatrao lijekom za sve tegobe. Rezultati kliničkih studija potvrdili su njegovu djelotvornost i raznolikost ljekovitih učinaka, radi čega je crni kim stekao poseban ugled koji se sve više temelji na znanstvenim dokazima i svakodnevnim potvrdama snažne farmakološke aktivnosti. Njegovo ljekovito djelovanje potaknulo je proizvodnju crnog kima u obliku kapsula.

Kapsule crnog kima koriste se kao jedan od najvrednijih dodataka prehrani koje nam služe kao pomoć u jačanju otpornosti organizma. Ulje crnog kima dokazano je korisno kao pomoć u regulaciji i osnaživanju imunološkog sustava, osobito kod alergija dok vitamin E sa prisutnim količinama djeluje kao snažan antioksidans čime je djelovanje samih kapsula upotpunjeno.

Kao terapijske doze preporučuje se unos od 3 kapsule dnevno za odraslu osobu koje su sasvim dovoljne za jačanje imunološkog sustava i prevencije sezoni alergija. 
Pakiranje se sastoji od 50 kapsula koje su dostatne za dva tjedna konzumacije pri čemu dnevna doza (3 kapsule) sadrži 1500mg ulja crnog kima, 15mg vitamina E (=125% RDA).

Također, kao vrijedan dodatak prehrani, kapsule mogu koristiti i djeca od 3 godine starosti, uzimajući jednu kapsulu dnevno nakon obroka.

Pacijentima koji traže prirodna rješenja u zdravlju i njezi sigurno će vrlo brzo postati prvi odabir!