KEMIG – ČLAN FAGRON GRUPACIJE

S obzirom na svoju snažnu poziciju na regionalnom tržištu i čvrsto implementirane procedure koje osiguravaju najviše standarde kvalitete, Kemig je postao dio najveće svjetske kompanije koja posluje s farmaceutskim sirovinama – Fagron NV.

Fagron NV je globalna farmaceutska kompanija koja svoju budućnost gradi na ponudi iznimno kvalitetnih farmaceutskih sirovina za ljekarnički i proizvođački segment, te uz ponudu sirovih materijala, ambalaže i uređaja za izradu, također razvija i uvodi na tržište inovativne medicinske proizvode čije je djelovanje potkrijepljeno kliničkim studijama.

Fagron omogućuje više od 200 000 kupaca diljem svijeta nabavku više od 5000 visokokvalitetnih farmaceutskih sirovina, a zajedno s Kemigom kao proizvođačem dostiže čak 15 GMP certificiranih proizvodnih pogona u cijelom svijetu.

Kemig je ulaskom u grupaciju zadržao upravljanje u rukama dosadašnjih zaposlenika i nastavit će s ponudom sirovina najviše kvalitete, uz siguran razvoj uz podršku drugih članica Fagron grupe.