Dnevni popusti 10% u Kemig Store-u

Cijenjeni kupci, Kemig trgovina ponosno slavi svoj drugi rođendan, povodom kojeg smo Vam pripremili malo iznenađenje...

Kako bismo Vam se željeli zahvalili na ukazanom povjerenju u posljednje dvije godine, od ponedjeljka 13. 07. 2009., svakim radnim danom dajemo Vam rođendanski popust od 10 % na određene vrste proizvoda.  Svaki dan u tjednu, jedna skupina proizvoda iz našeg širokog asortimana, bit će na popustu. Kako biste se bolje orijentirali, predstavljamo Vam raspored prema kojem ćete najlakše odlučiti koji dan u tjednu je baš Vaš dan za kupnju. Podsjećamo Vas da smo od nedavno otvoreni cijeli dan !

PONEDJELJAK je dan za sve Vas koji svoju kožu vole njegovati kvalitetnim biljnim (baznim) uljima renomiranih proizvođača Henry Lamotte, Agipal i Sictia, koje pakira Kemig, a odlukuju se kvalitetom i povoljnom cijenom.

UTORAK je rezerviran za francuske proizvode firme Florame, koja u svojoj ponudi, osim sterilno filtriranih hidrolata, a odnedavno ima i vrhunske proizvode za njegu lica, tijela, te različite mirisne sinergije i difuzere za svaki dom.

SRIJEDOM će najpovoljniji biti proizvodi talijanske firme Argital. U svojoj ponudi Argital, osim dobro Vam poznate zelene gline, ima i preparate na bazi iste. Radi se o prirodnim pastama za zube, šamponima, sapunima i dr.

ČETVRTAK će veseliti sve Vas koji ste već iskusili ili ćete tek iskusiti čari Lavera organske kozmetike. U kratkom razdoblju otkako je na hrvatskom tržištu, Lavera se uspijela probiti na sam vrh ponude organske kozmetike, što i ne čudi jer već godinama uživa status najbolje u čitavoj Europi i svijetu.

PETAK kao kraj radnog tjedna, omogućit će Vam uživanje u zasluženom vikend odmoru i to uz već dobro poznati Pranarom. Iako ime govori samo za sebe, podsjećamo što nam to točno Pranarom nudi. Bez premca, najkvalitetnija kemotipizirana eterična ulja, difuzere i mirisne sinergije koje će od Vašeg doma napraviti pravu oazu mira i mnoge druge proizvode za očuvanje zdravlja ili liječenje bolesti. A za sve Vas koji još ne znaju, Pranarom ima i novu kozmetičku liniju od 8 proizvoda koji se prilagođavaju Vašem tipu kože.