Priroda

 • AROMAFORCE – SNAGA POTPUNO PRIRODNIH ETERIČNIH ULJA

  Aromaforce linija sadrži proizvode s organskim propolisom i kemotipiziranim eteričnih uljima. Linija proizvoda predstavlja sinergiju za pomoć kod tegoba tijekom zimskih dana.

 • GISA AROMA DIFUZERI – SVAKODNEVNI WELLNESS U VAŠEM DOMU

  Gisa wellness aroma difuzeri koriste ultrazvučnu tehnologiju koja isparava eterična ulja u prostor bez da ih zagrijava. Na taj način blagotvorni učinci čistih eteričnih ulja ostaju sačuvani u cjelini. S druge strane, metode zagrijavanja, npr. koristeći plamenik, mogu prouzročiti promjenu ili uništavanje aktivnih tvari u eteričnim uljima te time smanjiti blagotvorne učinke.

 • AVOKADO - Ulje ljepote ...

  Kada se u kozmetičkom svijetu govori o avokadu, u fokusu je njegovo ulje fantastičnog učinka! Premda ga nije jednostvno pronaći na kozmetičkim deklaracijama, jer nije toliko komercijalan (npr. kao ulje argana), njegovo bogatstvo i brojni blagotvorni učinci na kožu čine ga nezaobilaznim „must have“ kozmetičkim sastojkom u našim kremama, maskama, balzamima, proizvodima za njegu, čak i make-up proizvodima!

 • Maslaci za njegu tijela - shea, kakao i kokos!

  Idealno je vrijeme za njegu svoga tijela i prirodnu njegu kože nakon izlaganja UV-zrakama! Ne samo tijekom ljetnih dana; Kemigovi maslaci su savršeni za primjenu tijekom cijele godine! Ponudu biljnih maslaca možete pronaći u ekskluzivnom KEMIG Store-u u Bauerovoj 5, Zagreb, ili naručiti u svojoj najbližoj ljekarni KEMIGOVE maslace. Odaberite svojeg favorita i uživajte u teksturama, mirisima i učincima na Vašoj koži i koži Vaših najdražih, jer ovi maslaci su idealni za sve dobne skupine, od prvih mjeseci života nadalje ...