O nama

Kemig je farmaceutska tvrtka koja je osnovana još 1992. godine.


Tijekom proteklih godina njezini osnivači, mr.sc. Elizabeta Marok Grilec, mag.pharm. i Krešimir Grilec, dipl.ing., vođeni vizijom farmaceutske kvalitete i znanstvene izvrsnosti, izgradili su povjerenje struke u Hrvatskoj i nekoliko susjednih zemalja, čime je Kemig postao HRVATSKI LIDER za farmaceutske i kozmetičke sirovine!

Slijedeći izvrsnost, pouzdanu kvalitetu i regulativu farmaceutske struke, opravdano smo osigurali epitet najpouzdanijeg partnera zdravstvenih stručnjaka.

Gotovo 20 godina rada sa ljekarnicima, liječnicima i industrijom čini nas kompetentnim partnerom prvog izbora za nova terapijska rješenja, gotove proizvode i magistralne pripravke u budućnosti.

Ujedno smo zastupnici više vodećih svjetskih brandova iz područja farmaceutike, kozmetike i prirodnih sirovina i proizvoda.


OSNOVNI PODACI:

Naziv: KEMIG d.o.o.
Adresa Sjedišta:
Donjozelinska 114, 10382 Donja Zelina
Matični broj: 03939901
OIB: 10383719392
Žiro-račun:
2402006-1100604591
Erste&Steiermarkische bank d.d.

Registrirana: Trgovački sud u Zagrebu
Godina osnutka: 1992.
Uprava: Rafael Padilla Papaceit, Kamilo Rudeš, Maja Vučinić, Iva Mrazovac
Temeljni kapital: 200.000,00 kn uplaćen u cijelosti
  • Misija, vizija, ciljevi

    Upoznajte Kemigovu misiju, viziju i vrijednosti ...

  • PRAVILA O POVRATIMA

    Povrati proizvoda su mogući ako je proizvod dostavljen na skladište Fagron Hrvatska najkasnije posljednjeg datuma prije isteka roka valjanosti od 6 mjeseci za sve sirovine i za brendove (Fagron brendovi, Pranarom, Argital, Florihana i dr.), ili najkasnije posljednjeg datuma prije isteka roka valjanosti od 3 mjeseca za oleoTHERAPY ulja i ostala ulja.

  • Kemigova ekspertiza

    Stojimo Vam na raspolaganju s preko 15.000 sirovina, tradicionalnim, ali i najinventivnijim supstancijama za izradu magistralnih i galenskih pripravaka, svim biljnim sirovinama i uljima, farmaceutskom ambalažom, ali i našim odabranim gotovim pripravcima, koji su prošli stroge kontrole kvalitete i čistoće u našem najsuvremenijem laboratoriju.