Pranarom

 • Aromaceutika - nova era zdravlja ...

  Tradicionalna liječenja i uporaba biljaka u praktičnoj primjeni često su bili predmetom brojnih znanstvenih istraživanja koja su iznjedrila niz novootkrivenih izvornih supstancija biljnog podrijetla sa značajnim terapeutskim potencijalom, a od kojih mnogo koristi ima i suvremena medicina i industrijska farmacija.

 • Pranarom - Ulja za trudnice, dojilje i bebe

  U relaksaciji i njezi trudnica, dojilja i beba sve popularnija je primjena prirodnih metoda, od kojih je vrlo aktualna i najzanimljivija aromaterapija tj. primjena određenih eteričnih ulja u kombinaciji s biljnim uljima, koji uz stručni savjet aromaterapeuta mogu olakšati i uljepšati razdoblje trudnoće i porođaja, smanjiti stres i brojne tegobe za majku i bebu.

 • Pranarom - povijest i filozofija

  Pranarom International je znanstveno-istraživački laboratorij specijaliziran za znanstvenu aromaterapiju tijekom posljednjih 20 godina. Upoznajmo njegovu filozofiju i povijest tijekom koje su postali lider u znanstvenoj aromaterapiji ...

 • Oleokapsule- nova era zdravlja ...

  Oleokapsule su vezane uz aromaceutiku, koja zahtijeva poznavanje farmakologije, farmakognozije i fitoaromaterapije, te se njome može baviti jedino educirana osoba i zdravstveni stručnjak, stoga ovakve pripravke možete potražiti isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama OTC lijekova, uz pravovaljan savjet.

 • Aromaforce linija- prirodni STOP prehladi

  AROMAFORCE Linija sadrži preparate koji uz pomoć kemotipiziranih eteričnih ulja pomažu u osnaživanju obrambene sposobnosti organizma, ublažavaju bolove nadržanog grla, iritaciju sluznice nosa i upale dišnih puteva (otežano disanje). Izvrsna su prirodna metoda za pomoć kod svih simptoma gripe, prehlade i sezonskih alergija.

 • Chlorella- fascinantnom algom do zdravijeg života

  Chlorella alga je fascinantni jednostanični organizam koji obitava i raste u čistom slatkovodnom okruženju. Zajedno uz Spirulinu, ubraja se među živuće tvari najbogatije proteinima, aminokiselinama (65% mase suhe tvari !!!), vodotopljivim vitaminima (B,C) i liposolubilnim vitaminima (A, E).

 • Pranarom -svjetski lider u kliničkoj primjeni eteričnih ulja

  Posljednjih nekoliko godina, eterična ulja se koriste kao pomoć u liječenju mnogih tegoba, ali i ozbiljnijih bolesti, koje su donedavno bile isključivo u domeni alopatske medicine. Klinička primjena eteričnih ulja eksponencijalno se širi i zaokuplja sve veću pažnju zdravstvenih stručnjaka.

 • Eterično ulje mravinca - "Prirodni antibiotik"

  Kemotipizirano eterično ulje mravinca ili tzv. marokanskog origana (Origanum compactum) jedno je od najboljih prirodnih sastojaka namijenjenih infekcijama gornjeg dišnog sustava, posebice uha, nosa i ždrijela.