oleoTHERAPY

 • Dobrodošao, oleoTHERAPY

  oleoTHERAPY Kemig je linija proizvoda proizašla iz Kemigove ekspertize u radu s prirodnim i biljnim uljima kroz 2 desetljeća. Odaberite u širokom asortimanu proizvoda najidealnije ulje za Vaše tegobe ili potrebe! Osjetite terapeutsku snagu prirodnih ulja ... oleoTHERAPY !

 • oleoTherapy Ulje argana

  Ulje argana dobiva se hladnim tiještenjem ploda drveta Argania spinosa, koje je nativno za klimatsko područje jugozapadnog Maroka, gdje ga nazivaju «tekućim zlatom».

 • oleoTherapy Ulje avokada (hladno tiješteno)

  Dobiva se hladnim tiještenjem svježe pulpe avokada. Bolja ulja varira od svijetlozelene do intenzivno zelene ili smeđe-zelene boje. Premda je masno na prvi dodir, ulje avokada se brzo upija i apsorbira u kožu.

 • oleoTherapy Ulje avokada (rafinirano)

  Dobiva se hladnim tiještenjem svježe pulpe avokada uz blagu rafinaciju. Bolja ulja varira od svijetlozelene do intenzivno zelene ili smeđe-zelene boje. Premda je masno na prvi dodir, ulje avokada se brzo upija i apsorbira u kožu.

 • oleoTherapy Ulje badema (hladno tiješteno)

  Ulje badema (hladno tiješteno) dobiva se iz 100% čistih sjemenki badema. Ovo visokokvalitetno ulje je izvrstan emolijens za omekšavanje i regeneriranje kože i vlasišta.

 • oleoTherapy Ulje badema (organsko)

  Ulje badema (hladno tiješteno) dobiva se iz 100% čistih sjemenki badema iz organskog uzgoja. Ovo visokokvalitetno ulje je izvrstan emolijens za omekšavanje i regeneriranje kože i vlasišta.

 • oleoTherapy Ulje badema (rafinirano)

  Ulje badema (hladno tiješteno) dobiva se iz 100% čistih sjemenki badema, uz blagu rafinaciju. Izvrstan je emolijens za omekšavanje i regeneriranje kože i vlasišta.

 • oleoTherapy Ulje boražine

  Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki boražine. Izuzetno je bogato vitaminima A, D, E, K, te gama-linolenskom kiselinom (GLA).

 • oleoTherapy Ulje crnog kima

  Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki crnog kima. Sadrži oko 70% nezasićenih masnih kiselina, vrijednih sastojaka topljivih u mastima (steroli i vitamin E), uz prosječno 1% eteričnog ulja crnog kima.

 • oleoTherapy Ulje crnog kima - KAPSULE

  Crni kim (Nigella sativa) se od davnine smatrao lijekom za sve tegobe. Rezultati kliničkih studija potvrdili su njegovu djelotvornost i raznolikost ljekovitih učinaka, radi čega je crni kim stekao poseban ugled koji se sve više temelji na znanstvenim dokazima i svakodnevnim potvrdama snažne farmakološke aktivnosti. Njegovo ljekovito djelovanje potaknulo je proizvodnju crnog kima u obliku kapsula.

 • oleoTherapy Ulje čička

  Uljni macerat. Tradicionalno se primjenjuje kod raznih ekcematoznih promjena, opeklina, problematične kože (čirevi, apscesi, akne).

 • oleoTHERAPY maslaci za kožu i kosu - Iz prirode s ljubavlju ...

  Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike! Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu…