oleoTHERAPY maslaci za kožu i kosu - Iz prirode s ljubavlju ...

Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike! Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oleoTHERAPY maslaci – Iz srca prirode …

 

  • 100% čisti, prirodni maslaci
  • Bez konzervansa
  • Bez mirisa

 

Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike!

Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa (koje pri nižim temperaturama ima konzistenciju maslaca) zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu… Njihov sastav obiluje lipidima, masnim kiselinama i aktivnim sastojcima, te svaki od maslaca ima različite učinke na kožu i kosu, od protuupalnog i antioksidativnog djelovanja, do emolijentnog učinka, hidratacije, omekšavanja i njege…

 

 

 

 

*******************************************************************************************************************

 

 

oleoTHERAPY Kemig KAKAO MASLAC (hladno tiješteni) | 75g

oleoTHERAPY Kemig KAKAO MASLAC (rafinirani) | 75g

 

 

Djeluje kao izvrstan emolijens jer omekšava i hrani suhu kožu. Osobito se preporučuje u prevenciji,  nastanka strija, poboljšavajući elastičnost kože. Izvrstan je za njegu kože nakon izlaganja suncu, te u prevenciji preuranjenog starenja kože (osobito fotostarenje kože). Kakao maslac topi se (tali) na temperaturi ljudskog tijela.

 

 

*******************************************************************************************************************

 

 

 

oleoTHERAPY Kemig KARITE MASLAC (hladno tiješteni) | 100g

oleoTHERAPY Kemig KARITE MASLAC (rafinirani) | 100g

 

 

Naziva se još i «afričkim zlatom», a stoljećima se koristi zbog svojih zaštitnih učinaka na koži,  dubinske hidratacije i omekšavanja. Osobito se preporuča za kožu tijekom i nakon sunčanja, idealan je za suhu i osjetljivu kožu, za prevenciju nastanka strija i ragada, za omekšavanje ožiljaka, te prevenciju i smanjenje vidljivih bora. Moguće ga je koristiti i kao pakung / masku za kosu.

 

 

*******************************************************************************************************************

 

 

 

oleoTHERAPY Kemig ULJE KOKOSA Hladno tiješteno - BIO | 100g

 

 

Ulje kokosa je po zimi obično u obliku bijele krutine (kao maslac), a po ljeti ulje, zbog niske temperature taljenja. Idealan je za suhu i osjetljivu kožu, ali i za sve koji vole neodoljivi miris kokosa! Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni trag! Štiti kožu od isušivanja, a pogotovo se preporučuje tijekom ljetnih dana za svakodnevnu primjenu i njegu. Smatra se jednim od najpopularnijih prirodnih ulja u kozmetici!

 

 

Više informacija o veleprodaji i maloprodaji oleoTHERAPY maslaca na 01 204 33 22 ili na kemig@kemig.hr.