Koloidna zob za kućne ljubimce!

Imate li kućne ljubimce koji vole trčati po šumi ili se vole motati oko otrovnog bršljana? Pčela je ubola Vašu mačku ili je psa ugrizao neki prijeteći insekt? Vjerujemo da ste se mnogo puta susreli sa situacijom kada su Vaši omiljeni kućni ljubimci bili izloženi intenzivnom svrbežu, iritaciji ili kakvoj infekciji. Tražite rješenje?

Ukoliko želite apsolutno prirodno rješenje, tada je najbolja moguća opcija napokon dostupna u Hrvatskoj! Koloidna zob farmakopejske čistoće već je stoljećima u primjeni za niz upalnih i iritabilnih promjena kože, a svi vlasnici ljubimaca uvjerili su se u njezinu terapeutsku djelotvornost i jednostavnost primjene!

Nakon kupki u koloidnoj zobi, koža ljubimaca postat će svilenkasto mekana i glatka, a kako je zob odgovorna za protuupalno djelovanje i smanjenje svih iritacija na koži, i Vaš ljubimac će biti puno razigraniji i bezbrižniji u vrlo kratkom roku !

Također je kupka s koloidnom zobi izvrsna metoda da se eliminiraju nelagodni mirisi ljubimaca, pogotovo pasa.

Benefiti kupke s koloidnom zobi su izvrsna sposobnost čišćenja i pranja kože (uklanjanje iritansa i nečistoća s površine kože) zbog saponina iz koloidne zobi, te njezina protuupalna, umirujuća i apsortivna sposobnost sloja koji zaostane na koži ljubimaca nakon kupke. Također kupka s koloidnom zobi izvanredno smiruje svrbež, zbog čega se koristi i za terapiju pacijenata s atopijskim dermatitisom i psorijazom kod nepodnošljivih faza svrbeža. Neka koloidna zob farmaceutske čistoće bude Vaš poklon olakšanja za ljubimce koji se kontinuirano češkaju!

Primjena:
Primjena je vrlo jednostavna, dovoljno je samo dodati prah koloidne zobi pod mlaz tople vode (ne vruće!) u posudu ili kadu za pranje ljubimca i promiješati do jednolikog raspršivanja u vodi. Nastojte da Vaš ljubimac provede 5-10 minuta u takvoj mlakoj kupki.
Nije potrebno intenzivno ispirati ostatke koloidne zobi na tijelu ljubimca, jer je upravo emolijentni sloj koloidne zobi koji je obložio iritirana područja zaslužan za umirivanje i smanjenje svrbeža njihove kože.
Ovaj tretman se savjetuje ponoviti svakih 2-3 dana.

Danas mnogi proizvođači nastoje iskoristiti potencijal koloidne zobi u gotovim proizvodima, doduše u vrlo malim postotcima, no ovo je prvi puta na hrvatskom tržištu da možete kupiti koloidnu zob farmaceutske čistoće u 100% čistom obliku, koji je ujedno i najaktivniji i najdjelotvorniji!

Koloidnu zob možete kupiti u Kemig Store-u u raznim količinama (od 250-1000g), a jednako tako možete naručiti i u Vašoj najbližoj ljekarni kao repro-sirovinu („Koloidna zob-Kemig“.) 

Uživajte u bezbrižnoj igri s Vašim ljubimcima, nakon olakšavajućih kupki s koloidnom zobi!