Farmaceutska ambalaža

Tvrtka Kemig regionalni je lider za farmaceutsku ambalažu. Poznavajući stoge zahtjeve struke i sofisticirane propise za ambalažu u ljekarništvu i farmaceutskoj industriji, jedini Vam možemo ponuditi certifikate kvalitete naših proizvo­da i potvrdu njihove usklađenosti s farmakopejskim normama!

Želimo li se kao farmaceuti istaknuti kvalitetom i drugačijim standardima od uobičajene ambalaže, što nam struka i nalaže, tada je naš odabir CERTIFICIRANA FARMACEUTSKA AMBALAŽA u skladu s normativima!

Mi smo partner prvog izbora za takvu farmaceutsku ambalažu i sirovine, a ujedno smo jedini ovlašteni zastupnici u regiji za najvećeg i najrespektabilnijeg svjetskog proizvođača farmaceutske ambalaže, s preko 40 tvornica u svijetu!

Stabilnost, učinkovitost i neškodljivost ljekovitog pripravka zajamčena je jedino ukoliko je i ambalaža pripravka u skladu s propisanim normama.

Pozivamo Vas na osvještavanje i unaprjeđenje farmaceutske skrbi na način da za svaku ambalažu tražite njezin certifikat usklađenosti sa potrebama za farmaceutsku primjenu, jer jedino ćemo na taj način štititi svoje znanjem stručnost i licencu!