Vijesti

Dragi klijenti, na našim stranicama odsad možete skinuti ažurirani Kozmetički vademecum i Katalog ambalaže sa svim potrebnim podacima o sirovinama i ambalaži koji se nalaze u ponudi KEMIG-a.

Više informacija

Dragi klijenti, na našim stranicama odsad možete skinuti ažurirani Kozmetički vademecum i Katalog ambalaže sa svim potrebnim podacima o sirovinama i ambalaži koji se nalaze u ponudi KEMIG-a.

Više informacija

Zanimanje za prirodnim liječenjem i aromaterapijom rapidno raste, kako svijetu tako i u Hrvatskoj, što nam pokazuje i značajan porast prodaje proizvoda na bazi eteričnih ulja u posljednjih deset godina. Terapijska učinkovitost i kvaliteta eteričnih ulja usko su vezani uz osvješćivanje vrijednosti 100% prirodnih i kemotipiziranih eteričnih ulja.

Više informacija

Kemig se uspješno predstavio na Vitafoods Europe - globalnom sajmu dodataka prehrani, koji se održavao prošlog tjedna u Ženevi.

Više informacija

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je dio nove opreme u sklopu opremanja novog objekta sufinanciran potporom Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Kemig d.o.o. od strane Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) upisan u Očevidnik proizvođača, uvoznika i veleprodaje djelatnih tvari te mu je izdan EU GMP Certifikat, čime smo tako dobili potvrdu rada sukladno principima Dobre proizvođačke prakse za djelatne tvari.

Više informacija

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će tvrtka Kemig d.o.o. do kraja mjeseca prosinca 2014.g. preseliti na novu lokaciju u Donjoj Zelini, Donjozelinska ulica 114. Na novoj lokaciji nalazi se novi objekt, izgrađen i opremljen u skladu sa smjernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP) i Dobre distribucijske prakse (GDP) za aktivne farmaceutske supstancije, Dobre proizvođačke prakse za kozmetiku te u skladu sa smjernicama HACCP-a za dodatke prehrani i EU direktive za medicinske proizvode 93/42/EEC. Uzimajući kvalitetu kao imperativ poslovanja, tvrtka Kemig d.o.o. je u postupku revizije i implementacije sustava kvalitete prema navedenim smjernicama – EU GMP (Part II), ISO 22716:2007, HACCP, 93/42/EEC, HRN EN ISO 9001:2008 i HRN EN ISO 13485:2012. Projektom izgradnje novog proizvodno-skladišnog prostora obuhvaćena je ukupna površina od 2000m², čime smo povećali svoje kapacitete za 300%. U to je uključeno skladište sirovina i ambalaže, skladište gotovih proizvoda, pripravaka organske kozmetike, eteričnih i baznih ulja, zatim proizvodni prostori sa čistim sobama uključujući i pomoćne sustave (HVAC sustav, sustav za pročišćenu vodu, komprimirani zrak...), laboratorij kontrole kvalitete i uredski prostori. Glavni motiv ulaska u ovaj veliki projekt je Vama kao kupcu pružiti najveći stupanj kvalitete usluge i prilagoditi se europskim i svjetskim standardima, kako bismo sigurnim korakom ušli u još bolju budućnost. Uđimo zajedno u nove pobjede! Vaš Kemig!

Više informacija